keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tahatonta värikoordinointia

Vaikka kuinka yritin vannottaa itseäni olemaan ostamatta mitään tarvikkeita ennen kuin pennun saapuminen on varmistunut, niin kuinkas sitten kävikään. Sorruin, what can you do...


Kuopion reissulta tarttui mukaan alennuslaarista lasten unipeitto kolmella eurolla! Siitä tulee näillä näkymin pennulle jonkin sortin peti. Näillä näkymin hankintalistalla on metallihäkki, joka tulee toimimaan monitoimisesti sekä nukkumapaikkana, autoilupaikkana että tulevissa harrastuksissa rauhoittumispaikkana. Tuohon häkkiin peitto sitten tulee pehmusteeksi. Tai jos häkki jää syystä tai toisesta hankkimatta, toimii viltti petinä ihan itsekseenkin.


Toinen ostokseni, ehkä se hiukkasen turhempi näistä, on Ebba & Albuksen kakkapussijemma. Kyllä, luit oikein! Kakkapussijemma on pieni kankainen pussukka johon saa kakkapussit piiloon niin, ettei niitä tarvitse sitoa ikävän näköisesti hihnaan kiinni. Tämä on selkeästi askel kohti esteettisempää maailmaa! No ei nyt sentään, mutta en vain kyennyt jättämään tätä pussukkaa tilaamatta, sillä se on niin minun näköiseni! Sekä tuo printti että kankaan värit sopivat miulle juuri eikä melkein! (Ja tätä nimenomaista jemmaa on tarjolla vain rajoitettu erä, joten se oli tilattava loppuunmyynnin pelossa saman tien!)


Vahingossa tuli myös jollain tapaa koordinoitua näiden ostosten värejä. Voi olla, että pennulla X tulee olemaan aika lailla sinisen sävyihin taittuvat tarvikkeet, katsotaan! (Näköjään blogin fonttikin on aika hyvin sumplittu ostoksiini sopiviksi...)

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tervetuloa! Welcome! Välkommen!

Moi!

Aika alkaa olla otollinen koirablogini elvyttämiseen, tuumi Anni ja alkoi työstämään uudelleen toista blogiaan. Koiratonhan minä edelleen olen, mutta jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, syntyy se minun oma pieni karvakasani tähän maailmaan vielä tämän kuun aikana ja ilmaantuu siis minun elämääni joskus syyskuun puolella. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeisiä hermoja raastavia viikkoja viedään ja nyt voisi olla sopiva aika ottaa tämä blogi käyttöön!

Päivityksiä ilmaantuu, kunhan jotain päivittämisen aihetta on! Toivottavasti viihdyt, jos blogiini eksyt! :) (Ja jos tosiaan olet tänne vahingossa eksynyt, löydät yläpalkista minusta hieman informaatiota.)