keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tokon alkeet 02

Postauksen kuvat ovat alkuviikon koirapuistoretkeltämme

Viime torstaina meillä oli siis tokokurssin toinen käytännön kerta. Aiheenamme oli hyppy ja maahanmeno sekä seisominen.

Hyppyähän meistä kumpikaan ei ole ennen nähnytkään, sillä Lennu on vielä niin kovin nuori eikä niitä joka nurkalla muutenkaan ole harjoittelua varten. Lennulle laitettiin matala este 'hypättäväkseen' ja kävimme ensin yhdessä viemässä nameja namialustalle. Vein Lennun hihnassa esteen toiselle puolelle ja namialustalla odottava kouluttajamme kiinnitti pennun huomion alustaan. Muutamaan otteeseen se yritti päästä helpommalla ja kiertää esteen päästäkseen nameille, mutta estin sen menon hihnalla.

Seuraavaksi otimme saman hihnatta. Jälleen Lennu yritti pariin otteeseen päästä nameille vaivautumatta hyppäämään, mutta tässä tapauksessa palkkaa ei herunut. Namialustaa siirrettiin lähemmäksi estettä ja heti meni paremmin! Otin Lennun aina ensin sivulle ja lähetin sen siitä hypylle, oikein hyvin meni! Vähän kouluttajamme piti Lennua avustaa kiinnittämällä sen huomion aina esteen toiselle puolelle, mutta ensimmäiseksi kerraksi tämä oli ilmeisen hyvä suoritus joka tapauksessa!

Maahanmenon tekniikkaa kouluttajamme kehui paljon, samoin maahanmenosta seisomiseen siirtymistä. Emme näitä oikeastaan kauheasti edes hinkanneet. Ainoa asia, mikä itseä jäi jälkikäteen mietityttämään oli kuinka näissä pitäisi edetä... Tehdä vain paljon toistoja kotona ja jossain vaiheessa alkaa häivyttämään käsiapuja, vai? Tätä pitäisi ensi kerralla muistaa kysäistä.

Lennulla on asiaa!

Ihana Vilja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)