torstai 18. kesäkuuta 2015

Muutoksia, muutoksia


Elämässämme tapahtui viime viikolla melko suuri muutos, kun pakkasin tavarani ja muutin uuteen kotiin. Toki välimatka vanhaan on vain nelisen kilometriä, mutta muilta osin muutos on valtaisa! Uusi koti on vähän vanhaa pienempi, mutta huomattavasti viihtyisämpi. Suurin plussa on kuitenkin se, ettei se sijaitse kaupungin keskustassa ja mielekkäät lenkkimaastot ovat näin ollen todella paljon lähempänä. Itse olen uudesta kodista aivan täpinöissäni!

Lennu taas on ottanut muutoksen vastaan varmaankin niin rennosti kuin koira vain voi. Otin sen mukaan uuteen kotiinsa parina varsinaista muuttopäivää edeltävänä iltana, jolloin se sai tutustua uuteen paikkaan. Ilmeisesti paikka kelpasi ihan hyvin, sillä sekä uni että ruoka maittoi vallan mainosti. Itse muuttopäivänä Lennu oli pahimman muuttohässäkän ajan päivähoidossa, mutta uuteen kotiinsa päästessään marssi suoraan omalle pedilleen ja totesi, että tämä hyvä. Muutamat yksinolotkin ovat menneet ilmeisen mallikkaasti, mikä on minulle äärimmäisen suuri huojennus. Eivät ne ole aiemminkaan mikään ongelma olleet, mutta parempi ettei niistä sellaista koskaan tulekaan.

Muutosta johtuen blogi (ja monet muut asiat) on joutunut hieman taka-alalle, mutta kunhan saan nettiyhteydet toimimaan niin normaali postaaminen mahdollistuu jälleen. Siihen asti, ei kun hyviä juhannuksia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)