keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tahatonta värikoordinointia

Vaikka kuinka yritin vannottaa itseäni olemaan ostamatta mitään tarvikkeita ennen kuin pennun saapuminen on varmistunut, niin kuinkas sitten kävikään. Sorruin, what can you do...


Kuopion reissulta tarttui mukaan alennuslaarista lasten unipeitto kolmella eurolla! Siitä tulee näillä näkymin pennulle jonkin sortin peti. Näillä näkymin hankintalistalla on metallihäkki, joka tulee toimimaan monitoimisesti sekä nukkumapaikkana, autoilupaikkana että tulevissa harrastuksissa rauhoittumispaikkana. Tuohon häkkiin peitto sitten tulee pehmusteeksi. Tai jos häkki jää syystä tai toisesta hankkimatta, toimii viltti petinä ihan itsekseenkin.


Toinen ostokseni, ehkä se hiukkasen turhempi näistä, on Ebba & Albuksen kakkapussijemma. Kyllä, luit oikein! Kakkapussijemma on pieni kankainen pussukka johon saa kakkapussit piiloon niin, ettei niitä tarvitse sitoa ikävän näköisesti hihnaan kiinni. Tämä on selkeästi askel kohti esteettisempää maailmaa! No ei nyt sentään, mutta en vain kyennyt jättämään tätä pussukkaa tilaamatta, sillä se on niin minun näköiseni! Sekä tuo printti että kankaan värit sopivat miulle juuri eikä melkein! (Ja tätä nimenomaista jemmaa on tarjolla vain rajoitettu erä, joten se oli tilattava loppuunmyynnin pelossa saman tien!)


Vahingossa tuli myös jollain tapaa koordinoitua näiden ostosten värejä. Voi olla, että pennulla X tulee olemaan aika lailla sinisen sävyihin taittuvat tarvikkeet, katsotaan! (Näköjään blogin fonttikin on aika hyvin sumplittu ostoksiini sopiviksi...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)