sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Jaksaa jaksaa, kunto kasvaa!


Olemme viettäneet äärimmäisen mukavaa ja liikunnallista viikkoa! Treenit ovat jääneet vähiin, mutta olemme käyneet kaksi kertaa juoksulenkillä ja kerran doboilemassa. Lisäksi eilen käveltiin melkein parin tunnin lenkki ja tänään minä kävin vielä hiihtämässä, koiratta tosin. Ei paha! Toivottavasti saamme jatkettua tätä linjaa myös tulevina viikkoina!

Tätä viikonloppua ollaan vietetty myös melko pennuntuoksuisissa merkeissä, sillä eilen kävin ihastelemassa Annan ihanaa pientä Gisli-sheltinpoikasta ja tänään Lennu sekä Metka pääsivät sosiaalistamaan entisen opiskelukaverini Nelli-vehnäterrieriä. Metka oli aivan ihana pennun kanssa, niin rauhallinen ja lehmänhermoinen. Lennu taas... oli uskollinen omalle lennuudelleen. Toisin sanoen kovaääninen ja aavistuksen liian raju. Nelli oli kuitenkin todella reipas ja rohkea pieni vehniseläi, eikä ollut moksiskaan mokomasta mölyapinasta. Ehkä ensi kerralla koirat saavat aikaiseksi vähän paremmat leikitkin kun kokoeroa ei ole enää ihan niin paljon.

Kirjoitin tällä viikolla itselleni listan treenattavista asioista (tokoa ja rallia ajatellen). Pitkä listahan siitä tuli ja paljon on pieniä palasia, mitä pitäisi treenata ja paljon, mutta innolla odotan, että pääsemme toden teolla treenaamisen makuun! Tällä hetkellä vapaavuoroille pääsee aika kehnosti ja ulkona treenaaminen ei oikein innosta, mutta kevättä kohti mennään joten eiköhän kohta päästä treenaamaan taas ihan toden teolla! Seuraava tokokoekin on jo merkattu kalenteriin, koularin metsästys alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)