maanantai 24. marraskuuta 2014

Ilmaisutreeni tauon jälkeen

Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, ehkä ensi kerralla saan jonkun tarkentamaan puolestani! (Saatte kuitenkin varmaan kiinni, missä mennään.)

Tassuhaavasta johtuen olemme pitäneet Lennun kanssa totaalista treenitaukoa nyt melkein kaksi viikkoa. Joka päivä ollaan tehty aktivointia, lähinnä temppujen muodossa, sekä käyty remmilenkeillä, mutta tokoa tai varsinkaan agilitya ja hakua emme ole treenanneet lainkaan. Lennu onkin sopeutunut yllättävän hyvin tähän tavalliseen kotikoiran elämään, se on kotona edelleenkin rauhallinen oma itsensä, ulkona taas välillä näkee, että energiaa alkaa olla jonkun verran ylimääräistä varastossa. Mutta hienosti on paketti pysynyt kasassa ja hyvä niin!

Tänään kuitenkin tajusin, että hei mehän voidaan treenata ilmaisua! Kas, kun ei aiemmin tullut mieleen, että ilmaisuja voi tuommoinen toipilaskin treenata. Kävimme siis illalla ottamassa kaksi ihan lyhyttä ilmaisupätkää, sillä ajattelin, että pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen hommaa pitäisi vähän muistutella Lennun mieleen. Mitä vielä, Lennuhan oli pakahtua innosta ja haukkua lähti (alkumölinän) jälkeen tosi kivasti. Ei olisi kaivannut noinkaan paljoa hetsausta ja haukkua olisi riittänyt pidempiinkin ilmaisuihin. Jätin sarjat kuitenkin tällä kertaa lyhyiksi ja napakoiksi.  Tästä olisi sitten tarkoitus lähteä rakentamaan ilmaisu varmaksi ja valmiiksi talven aikana ja huomenna onkin tiedossa seuraava sessio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)