tiistai 30. joulukuuta 2014

Ilmaisutreeni 30.12.


PK-liivit unohtu kotiin, mutta ei se haukkumista estänyt ;)

Kävimme tekemässä ilmaisutreenin Lennun kanssa ja se meni melko lailla hyvin! Sarjat olivat varmaankin pisimpiä ikinä. Intoa koirasta ainakin löytyy, nyt pitäisi vaan saada tuo alun ölinä pois sekä haukku sujumaan kunnolla yhteen putkeen, ilman taukoa. Ja miun pitäisi muistaa olla hetsaamatta noin paljon, kun sitä ei tarvita!

3 kommenttia:

 1. Miten ootte alottaneet tuon ilmasun opettelun? Ois kiva omalle pehkolle opettaa ilmasu etukäteen, jos vaikka reenipaikkakin joskus löytyis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni aloitettiin ihan vain sillä, että mentiin kentälle parin pakastepurkin (kissanruokaa) kanssa. Annoin Lennun haistella, että ruokaa siellä purkissa on ja sitten kävin itse kyykkyyn passiiviseksi. Sitten vain odotellaan, että koira päästää jotain ääntä (mielellään tietysti se haukku) ja heti siitä ensimmäisestä hurjasti kehuja ja palkka. Siitä sitten pikkuhiljaa vaatimustasoa ylöspäin koiran tajutessa, että mistä on kyse. Sitten kun homma toimii omistajan kanssa niin vieraita haukuttavia peliin. Lennun kanssa edettiin melko nopeasti, sillä kun tulee tuo haukkuminen aika lailla selkärangasta. ;)

   Poista
  2. Okei, kiitos vinkistä!
   Luulen ettei meilläkään kauaa mene tuon oppimiseen, sen verta kovasti tykkää omasta äänestään ja sen käytöstä... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)