torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosiOdotin vuoden vaihdetta melkoisella jännityksellä, sillä se tuntui tavallaan Lennun ensimmäiseltä uudelta vuodelta. Viime vuonna vietimme vuoden vaihteen mökillä keskellä ei mitään, joten Lennun reaktio ilotulitukseen oli periaatteessa täysi arvoitus. Eilen valmistauduimme illan viettoon käymällä päivällä pitkästä aikaa koirapuistossa. Sieltä löytyikin Lennulle painiseuraa 11 kuukauden ikäisestä nöffinartusta ja Lennun reaktiota itseään isompaan, leikkisään narttuun oli hauska seurata. Se oli alussa selvästi hämmästynyt sekä leikkikaverin koosta että sen melko rajusta leikkimistyylistä, mutta lämpeni kyllä nopeasti leikkiin. Menoa ei millään tavalla haitannut se, että nöffillä oli painoa tuplasti enemmän kuin Lennulla, ja omistajat tuntuivatkin ilahtuvan kovasti siitä, että sopivaa painiseuraa löytyi myös heidän koiralleen. Oli myös mukava nähdä Lennun leikkivän pitkästä aikaa narttukoiran kanssa ilman taka-ajatuksia! :D

Alkuillasta siirryimme vanhempieni luokse, jonne sitten linnoittauduimmekin loppuillaksi. Me vietimme illan elokuvia katsellen, Lennu lähinnä olohuoneen matolla nukkuen. Raketteja ammuttiin aivan meidän läheltämme, kadun toisella puolella sijaitsevalta parkkipaikalta sekä joidenkin sankareiden toimesta myös itse kadulta, mutta Lennu ei edes näihin ikkunan toisella puolella räjähtäviin raketteihin reagoinut juuri muuten kuin vähän päätään nostamalla tai korvia liikuttamalla. Uusi vuosi ei olisi siis voinut paremmin mennä!


Tänään olemme ottaneet todella rennosti, ohjelmassa oli vain kävelylenkki pimeässä metsässä. Lennu on äärimmäisen kätevä koira siinä mielessä, että se juoksuttaa itse itsensä kahdestaan lenkkeillessämme. Tänäänkin se laukkasi aina 50-75 metriä minun edelle ja sitten täysillä takaisin. Ei toki koko lenkkiä, mutta melkoisen suuri osa matkasta taittui tähän tyyliin ja vieläpä koskemattomassa hangessa. Siihen päälle vielä hirmuiset colliehepulit niin nyt jaloissa makoilee varsin väsynyt ja tyytyväinen nahkalapsi. Huomenna päästään pitkästä aikaa collieporukan tokotreeneihin (lämpimään halliin!) ja mie en malttaisi odottaa!


P.S. Blogi sai kokea pienimuotoisen muodonmuutoksen ja nyt alan vihdoin olla tyytyväinen ulkoasuun. Mitäs te tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)