perjantai 18. syyskuuta 2015

Hiljaiseloa, vaan ei kauan!


Hiljaista on ollut, niin treenirintamalla kuin bloginkin puolella. Ohjatuissa treeneissä emme ole käyneet pariin viikkoon kennelyskän takia, mutta oikeastaan se on tehnyt meille aika hyvää. Nimittäin siinä mielessä, että aktivointisyistä on tullut treenattua kaikkea "pientä", jota ei tule normaaleissa treeneissä niin tehtyä (koska "tätähän voi tehä sitten kotonakin", vaan kun ei tule tehtyä...), kuten eteentuloa, seuruun liikkeellelähtöjä yms.

Viikonloppuna palaamme kuitenkin oikein rytinällä takaisin treenikentille osallistumalla kaksipäiväiseen koulutukseen, jossa lauantaina on teemana toko ja sunnuntaina rally-toko. Toivon mukaan saamme molemmilta päiviltä hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen ja minä saan kirjoitettua aiheesta vielä tännekin.

Syksyn varalle on kehitteillä kaikenlaista muutakin kivaa ja jännää, mutta siitä lisää myöhemmin! Stay tuned!

6 kommenttia:

 1. Viime postauksen mukaan Lennu aloitti yskimisen viikko sitten eli ei olisi todellakaan asiaa mihinkään tapahtumaan... varoaika kuitenkin on kaksi viikkoa. Voisi taas käyttää järkeä eikä lähteä tartuttamaan muita koiria. Bakteeri kuitenkin tarttuu ihmisten ja esineidenkin kautta joten ei ole mikään tekosyy että koira ei ole muihin koirii kontaktissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa viime postauksesta (jossa sanotaan Lennun aloittaneen edellisellä viikolla yskimisen) on jo puolitoista viikkoa aikaa... Kiitoksia huolenpidosta, mutta kyllä täällä järkeä käytetään. :)

   Poista
  2. Puolitoista viikkoa on silti liian vähän. Enkä millään usko että se on vain yhtenä päivänä yskinyt. Pelkkä varoaikahan on sen kaksi viikkoa. Ihan naurettavaa altistaa muiden koirat pöpölle, varmaan on sinullekin ok että muut tuovat kennelyskää kantavia koiria treeneihin?

   Poista
  3. Kuten yllä jo kirjoitin, kennelyskästä kertovasta POSTAUKSESTA on puolitoista viikkoa. Yskiminen ei alkanut samana päivänä vaan monta päivää aikaisemmin eli kuten edellisessä kommentissa sanoin, jo edellisellä viikolla. Ja itse asiassa Lennu yski vain kahden päivän ajan.

   Ei, minulle ei ole ok että kennelyskää tietoisesti kantavat koirat käyvät treenaamassa, mutta me ollaan varoaikamme varottu.

   Poista
 2. Mutta katsos, Anniseni, anonyyminä on aina hyvä esiintyä asiantuntijana missä tahansa asiassa (: Pois suljettakoon oma näkemyksesi, joka kuitenkin pohjautuu siihen jokapäiväiseen elämään sen sun oman koirasi kanssa ja lisäksi kaikkien muiden näkemykset, jotka on nähneet koiraa jatkuvasti ja tietää, millaisen yskän ja minkä mittaisena Löö on sairastanut.

  Lisäksi, onhan toki hienoa, että tämä anonyymi on myös kennelyskäasiantuntija! Tällöin hän myös varmasti tietää mitkä kennelyskän muodot tarttuvat koksetuksen kautta ja mitkä välillisesti - hän tietää varmasti myös siis sen, että nämä kaksi tyyppiä voi erottaa toisistaan jopa varsin helposti, niin kuin itse opin eläinlääkäriltä kysymällä.

  Joten ole, Anni, huoleti (: Kyllä joku anonyymi tietää AINA paremmin sinusta ja sinun koiranpidosta kuin sinä itse!

  VastaaPoista
 3. Juu kyllä voin sanoa minäkin että Lennu on ollut tiukassa karanteenissa eikä Annia kannata syyllistää että liian nopeasti koiran toi treeneihin. Näin ei todellakaan ollut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)