torstai 28. tammikuuta 2016

Talviturkki heitetty!

Uimalakuvat ja -video: Ilona K. / Josefina L.

Tammikuun puolessavälissä Kuopiossa järjestettiin Collieyhdistyksen Savo-Karjalan alaosaston vuosikokous, johon tietenkin lähti meiltä pari autollista porukkaa. Pienenä lisäporkkanana oli Kuopion uuden koirauimalan testaaminen!

Vuosikokous aloitettiin alaosaston tarjoamilla kahveilla ja heti sen jälkeen oli vuoden colliekilpailuissa menestyneiden koirien palkitsemisen vuoro. Ilmoitin Lennun neljään eri kategoriaan: rally-toko, toko, näyttely ja monitoimicollie. Lennu päätyi voittamaan kaksi näistä kategorioista, eli Lennusta tuli vuoden sileäkarvainen rallytokocollie ja sileäkarvainen näyttelycollieuros. Lisäksi se oli automaattisesti vuoden sileäkarvainen näyttelycollie, sillä narttuja ei ollut ilmoitettu kilpailuun lainkaan! Vuoden sileäkarvainen tokocollie ja vuoden monitoimicollie -kategorioissa Lennu tuli toiseksi. Vallan hieno Lölö-koira!

Jollain tavalla minusta tuli vielä samaisen kokouksen aikana hallituksen jäsen, hupsista! Kokouksen jälkeen kerkesimme onneksi poikkeamaan syömässä ennen uimalalle suuntaamista. Uimalareissulla oli mukana kuusi collieta, jotka lenkkeilytimme asianmukaisesti ennen uimista. Itse uinti tapahtui kolmen koiran ryhmissä, molemmilla ryhmillä oli käytössään puoli tuntia.


Lennu pääsi uimaan toisessa ryhmässä, yhdessä Raisan ja Haltin kanssa. Otin mukaani Lennun lempiuimalelun, suoranaisen aarteen, ihanan valko-vihreän dummyn. Lennu meni hienosti rampille ja veteen, mutta uimaan asti sitä ei meinannut saada kun aina oli takajalat kiinni rampissa. Uittajan antaessa Lennulle hieman vauhtia ja rohkaisua uimaan lähtemiseen, Lennu ui hienosti ja haki dummya altaasta hyvin. Muutaman kerran Lennu lähti uimaan itsekseenkin.


Kokemus koirauimalasta oli todella mukava ja kaikki mukana olleet taisivat olla yhtä mieltä siitä, että uudelleen on päästävä ennen kesää. Ja niinhän siinä sitten kävikin, että ensi viikolla suunnataan jälleen uiskentelemaan ja vielä isommalla porukalla. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)