maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kaupunkilaiselämää

Ilosaaressa

Edellisen postauksen jälkeen ei meille ole tapahtunut mitään maata mullistavaa. Muutamissa collieiden tokotreeneissä olemme käyneet leikkimistä opettelemassa ja Lennu pääsi hetkeksi myös Tintin kanssa riehumaan, ensimmäistä kertaa ainakin kolmeen viikkoon. Oli ystävyksillä kyllä ilo ylimillään!

Eilen tapasimme myös pitkästä aikaa Vilja-cockerspanielia sateen hiljentämässä koirapuistossa, pennut painelivat menemään tunnin verran ennen kuin omistajiin iski kylmyys. Kävelimme osittain yhtä matkaa puistosta pois ja tunnin riekutuksen jälkeen Lennu malttoi kävellä hihnassa tosi hienosti kaverin seurasta huolimatta!

Tänään minulla oli viimeinen kerta koirahierontakurssia ja nyt on sitten valmiudet tehdä perushieronta sekä venytykset koiralle! Varsin antoisa kurssi oli kyllä, nyt pitää vain muistaa tehdä vähintään viikoittain hierontaa Lennulle (ainakin näin alkuun), jotta opit pysyvät hyvin hallussa! Kävimme myös pitkästä aikaa oikein kaupunkilaiskävelyllä Lennun kanssa, kävellen jokirantaan, Ilosaareen ja sitten ydinkeskustan kautta kotiin. Vaikka keskustan laitamilla asutaankin, niin itse keskustaan eksytään varsin harvoin. Aika virkistävä kokemus voi hihnalenkkikin olla, kun niitä ei liian usein tällä tapaa tee.

2 kommenttia:

 1. Onko hörökorvat tulleet jäädäkseen? :D Me ei olla Lolan kanssa lenkkeilty vielä keskustassa ollenkaan, sitten kun on lämpimämmät kelit niin pitää ottaa asiaksi mennä torille jätskille koiran kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti eivät! :D Just mietin, että pitäisi laittaa taas liimaan nuo. :) Ne on oikeastaan sisällä (väsyneellä pennulla) oikein kivat, koska taite on tosi hyvässä kohtaa sillon kun ne vaan malttaa taitteella pysyä. :D

   Oho, menkää ihmeessä! Mekään ei käydä kuin ehkä kerran kuussa, mutta se on ihan kivaa vaihtelua, vaikkakin täällä omalla keskustan nurkalla joka päivä pyöritäänkin. Meno on silti vähän erilaista just jossain torin laidalla ja Löllökin saa aina uutta ihmeteltävää. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)