maanantai 16. maaliskuuta 2015

Collieporukan hankilenkki


Yhteiskuvan otti Sarianna S.

Lauantaina koitti innolla odotettu tapahtuma, collieporukan yhteinen kevätlenkki Pärnävaaralla. Olosuhteet lenkille eivät olisi voineet paremmat ollakaan; aurinko paistoi, hanki kantoi hyvin koko poppoon ja laavun viereinen, vielä jäässä oleva, lampi tarjosi koirille erinomaisen rallattelutantereen. Lenkille lähtikin ennätysmäärä porukkaa, 13 ihmistä ja 14 koiraa, joista 5 nahkaa, 1 sheltti ja loput pehkoja. Kaikki paikalla olleet nahka olivat alle 2-vuoden ikäisiä soopeliuroksia, hassua kuinka niitä tänne on alkanutkaan kertymään. Joukon pienimmäinen oli valloittava Joda-nahka, joka muistutti todella paljon pikkupentu-Lennua.

Lenkki sujui erinomaisesti, koirat remusivat sydämensä kyllyydestä ja ihmiset nauttivat hyvästä seurasta ja herkullisista eväistä nuotion ääressä. Kovasti olisi suunnitteilla lisää lenkkeilyä samalla porukalla, kunhan kevät tästä vähän etenee. Olen aivan äärimmäisen kiitollinen meidän upeasta collieporukasta, jonka kanssa voi treenata, lenkkeillä, saunailtailla, järjestää tapahtumia ja ihan vain nauttia samanhenkisten, saman rodun parissa puuhailevien ihmisten seurasta. Tämmöisestä ei ihan joka paikassa saakaan nauttia!
2 kommenttia:

  1. Katoinkin jo fb:ssa, että ompa paljon soopleinahkoja. Viime vuoden kevät lenkillä Rauha oli ainoa nahkiainen. Josko ne olidi nyt alkaneet yleistyä täällä Savo-Karjalan alueellakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei (treeneissä & tapahtumissa) muita olekaan kuin soopeleita nahkoja. :D Okei, yksi merle ja yksi trikki löytyy, mutta kyllä ne on enimmäkseen nimenomaan soopeliuroksia! Meilläpäin ainakin näkyy paljon, paljon enemmän nahkoja nykyään eli yleistymään päin on kyllä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)