lauantai 22. helmikuuta 2014

Metsästä apteekin kautta kotiin

Kyl mie oon aika söpö, enkös?

Lähdettiin tänään aivan uusille hoodseille naapurikunnan metsiin. Metsälenkki alkoi mukavasti koskemattomassa lumihangessa tarpoen, kengät olivat täynnä lunta ja sukat märät saman tien. Pian kuitenkin löytyi vanhat moottorikelkan jäljet, joita pitkin oli hieman helpompi kulkea. Lennu on edelleen mitä mainioin tyyppi metsässä kulkiessa; nykyään se ottaa välillä hirmuisia spurtteja (tänäänkin alamäessä kiidettiin täysiä), mutta tulee kuitenkin saman tien yhtä kovaa takaisinkin. Ja pennusta kyllä näkyy ilo ihan päälle päin kun se pääsee kiitämään pitkin maita ja mantuja, aivan mahtavaa. :) Tänään kuvat tulevatkin kameran sijaan puhelimelta.


Löytyskö siulta hei evästä?

Squirrel!

Pieni pentu suuressa maailmassa.

Lyllertää, lyllertää!

Eilen illalla huomasin, että Lennun oikea silmä alkoi rähmimään kellertävää, sitkeän oloista nestettä ja rähmää tuli muutenkin paljon normaalia enemmän. Lisäksi silmä oli punainen ja Lennu yritti sitä hieroa. Tänään punaisuus on hellittänyt kovasti, eikä rähmääkään ole yhtä paljon vuotanut, mutta soitin joka tapauksessa päivystävälle eläinlääkärille ohjeita kysyäkseni. Olin valmistautunut lähtemään vastaanotolle pentua näyttämään, mutta lääkäri totesikin vain soittavansa apteekkiin, josta voisin hakea silmätipat Lennulle.

Pentu tyytyy vastentahtoisesti kohtaloonsa, omistajan välillä hampaita heilutellessa, välillä korvia liimatessa ja nyt silmätippoja laittaessa. Kyllä siinä on kärsimättömällä pojalla kestämistä.


Puhut sie miulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)