keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pakollinen hehkutus!


Nyt on pakko tulla vähän hehkuttamaan, sillä pentu oli tänä iltana hiiieeeno. Viime aikoina hihnakäytös on tuntunut menevän takapakkia, mutta tänään sitten otettiin senkin edestä askeleita eteenpäin! Lennu käveli hienosti vierellä suurimman osan "lenkistä", eikä muutenkaan vetänyt oikeastaan lainkaan. Kaiken lisäksi vastaan tuli kolme koiraa (kaikki tosin toisella puolella tietä), jotka ohitettiin hienosti ja reippaasti! Ihan mahtavaa, sillä Lennun aiempi ohitustaktiikka on ollut pysähtyminen ja koirien intensiivinen tuijottaminen. Lennun mielentila taisi olla kylläkin erityisen otollinen tälle treenille, silloin kun energiaa löytyy enemmän, tapahtuu hihnassa riekkumistakin paljon, paljon enemmän. Mutta mahtava pentu, ai että! 

Tilasin Lennulle Hollolan nahkapajasta perusnahkahihnan, joka tuli eilen postissa. Olen kyllä tosi tyytyväinen tuohon, se tuntuu hyvältä kädessä ja on tyylikkään näköinen. Mikä parasta, hinta oli todella edullinen laatuun nähden. Nyt tarvitsee enää odotella poijan kasvamista aikuisen mittoihin, jotta saan ostaa sille jonkun eri hienon puolikuristavan. Muutamaa olen jo silmäillyt, mutta en uskalla vielä mitään ostaa.

Tänään olemme opetelleet mm. sellaisia elintärkeitä taitoja kuin kameran herkeämätöntä tapittamista ja hienolle "T-Rex Camp" -viltille istumista. Ehkä me niiden tokoilujenkin pariin vielä joskus päädytään!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, sielläkin ollaan pentueuforiassa! :D Miäkin oon ollut tänään niin ylpeä mun pikku Lolasta, foorumilla jo hehkutinkin. On nää pennelit eri mainioita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne! Ja ihan huippua kyllä kun tämä euforia alkaa olla se perusfiilis pennun kanssa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)