perjantai 28. helmikuuta 2014

Hölmöjen jätkien riekkujaiset
Nappasimme tänään iltapäivällä Tintin omistajineen kyytiin ja ajoimme Jaamankankaalle nahkalapsia juoksuttamaan. Automatka taittui rattoisasti vuoroin Lennun haukkumista ja Tintin piippausta kuunnellessa. Ulkoiluolosuhteet ovat tällä hetkellä huonommat kuin aikoihin. Kaikki vähänkään tallatut polut ovat totaalisen jäässä ja vähäiset jäljellä olevat hanget ovat jäätyneet koviksi. Lenkin loppupuolella molemmilla pojilla tulikin hieman verta tassusta. Jossain on kuitenkin käytävä ulkoilemassa, joten ei auta kuin toivoa että joko lumet ja jäät sulaisivat nopeasti tai sitten saisimme vielä kunnon talven pehmeine lumihankineen. En kyllä enää elättele toiveita jälkimmäisestä.

Tällä viikolla ollaan tosiaan treenattu oikein urakalla sitä perusasentoa. Oikeastaan emme ole edes käyttäneet näihin 'treeneihin' kovin paljoa aikaa, mutta silti edistyminen on ollut oikein lupaavaa. Ensin harjoiteltiin ihan vain sivulle tuloa oikeaan paikkaan, ilman istumista. Lennun ymmärtäessä homman idean, vaatimuksena olikin seuraavaksi istuminen oikeaan kohtaan. Tämä oli Lennulle helppoa, sillä se tarjoaa istumista muutenkin paljon. Tänään lisäsin tehtävään mukaan käskyn ja lähdetään tästä sitten etenemään. Kyllä me joskus tämä vielä klaarataan!

Huomenna matkaamme Konsta-veljeä tapaamaan, huippua! Sunnuntaina olisi taas tiedossa näyttelytreenit, jotka viime sunnuntaina jäivät välistä. Saa nähdä mitä kivaa ensi viikolle keksitään!


2 kommenttia:

  1. Liimaukset näyttäis olevan auki, mites korvat nyt? Onko vielä keveät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, perjantaina tosiaan aukesivat (ei ne tuossa menossa oikein pysy mukana :D) ja ainakin tällä hetkellä näyttävät miusta hyviltä! Toivottavasti ei ennää tarvihe liimailla, eilenkin vielä rapsuttelin tuolta otsasta sitä liimaa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)