tiistai 27. toukokuuta 2014

Kuvapostaus: Jos Lennulla olisi bändi, sen nimi olisi Lennu and The Dandelions






Sunnuntaina kävin kuvailemassa Lennua Ilosaarirockista tutuissa maastoissa. Ukkonen jylisi, sade ropisi ja aurinko paistoi, mutta se ei meitä pysäyttänyt; voittofrisbeen kanssa rallattellu voikukkapellolla maistui molemmille varsin hyvältä. Yllättävän hyvin tuo löllöfrisbee Löllölle tekikin kauppansa!

Kato mitä mie löysin! Tän mie vien kyllä kottiin!

Sulavaliikkeinen lassie!

... or not.






Tänään käytiin sitten metsässä ja rannalla rälläämässä, viilentynyt sää ei erityisemmin kuitenkaan veteen houkutellut vaikka viime viikolla kävimme molemmat kahlaamassa useampaan otteeseen. Treenit ovat jääneet hävettävän vähälle, tokotreeneistä on nyt ollut taukoa jo melkein parisen viikkoa ja säännöllisiä hakutreenejä ei olla saatu alulle kovasta suunnittelusta huolimatta. Olemme lähinnä eläneet metsälenkeillä ja pienemmillä aktivoinneilla lenkkien seassa sekä kotona. Treenitauko on voinut kyllä tehdä molemmille ihan hyvääkin, luulen ma.

Ensi viikonlopusta tuleekin sitten varsin erikoinen, sillä Lennu lähtee perjantaina kasvattajalle ja minä olen ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen koiraton. Sunnuntaina on sitten tiedossa Koiruus-treffit, jolloin tapahtuu myös minun ja Lennun jälleennäkeminen. Mahtaa olla outoa, kun voi nukkua (yhtenä aamuna) pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)