sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Putki jatkuu...

Laiska omistaja voisi keksiä uusia poseerauksia koiralleen. Mutta huomatkaa, se on vain puoliksi hörö!

Mätsäriputkemme jatkui taas tänään, tällä kertaa Sotkumassa. Oletin, että sinne tulisi vähemmän porukkaa kuin kaupungin mätsäreihin ja oletukseni osui oikeaan. Pentuja ei ollut ilmoitettu kuin yhdeksän kappaletta, mutta muissa luokissa osallistujia oli kyllä paljon enemmän! Olimme Lennun kanssa neljännessä parissa ja saimme pariksemme vappumätsärissä PUN1-sijalle päässeen suomenajokoiran. Lennu esiintyi tuttuun tyyliinsä, tosin raviosuuksilla hajut olisivat välillä kiinnostaneet hieman turhan paljon ja pentu yritti ravata nenä ruohossa kiinni. Muuten Lennu oli jälleen oikein mallikkaasti ja sai punaisen nauhan.

Pian pääsimmekin uudelleen pyörähtämään kehään muiden punaisten kanssa ja siellä tuomari seisottikin koiria pitkään ja hartaasti (tosin ei yhtä pitkään ja hartaasti kuin muiden luokkien nauhakehiä myöhemmin, onneksi). Loppujen lopuksi meidät osoitettiin toiselle sijalle, joten sijoitus kolmatta kertaa putkeen pentujen PUN2.

Koska ilma oli lämmin sekä aurinkoinen ja meillä oli seuranamme tuttuja koirakavereita, jäimme katsomaan loputkin kehät ja vielä BIS-kehänkin. Lennu tarvitsee kyllä kaiken harjoituksen mikä on vain mahdollista saada kehän laidalla käyttäytymiseen. Herralla oli taas aivan mahdottoman paljon asiaa ja silloin kun se ei ollut äänessä, se olisi nyhtänyt kaiken mahdollisen maasta. No, ensi viikolla on vielä kahdet mätsärit ennen kuin alkaa vähän pidempi mätsäritauko, joten päästään vielä harjoittelemaan tuota kehän laidalla malttamista oikein urakalla!

Aavistuksen liian pieni palkintopanta... Jos jollain on tarvetta minimaaliselle puolikurkkarille niin täältä saa! :D

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kuva tuo viimeinen. :DD Me voitimme Rauhan kanssa yhdestä mätsäristä kokoa XL-olevan koiran heijastinsetin. Siinä oli heijastimet kaulaan ja jalkoihin, ja vaikka laitoin ne keksin kerroin, niin silti ne olivat ihan liian suuret Rauhalle. :D Tuo Lennun PUN2-putki on muuten aika vaikuttava.

    Rauhallakin nimenomaan tuo oikea korva yrittää nousta pystyy ja vasen lerpattaa. Olen nähnyt samaa trendiä muillakin nahkiaisilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No niistä nyt sentään voisi ehkä jotenkin tuunata sopivat! Tuosta minipannasta ei kyllä pysty tekemään yhtään mitään :D Kiitoksia! Lennu on aika pro-pönöttäjä. :P

      Lennun korvat ovat kyllä molemmat tosi tiukkaan pystyssä nykyään, mutta nyt se taitaa olla niin väsynyt, ettei tuo toinen jaksa yrittää. ;P

      Poista
  2. Onnea sijoituksesta! :D Ja hieman pieni palkintopanta.. mua just naurattaa kun Pongon pentupanta menee sen nenänympäri nykyään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Tuo panta on itse asiassa vielä pienempi kuin Lennun pentupanta! :D Aika tirpula pitää olla sen koiran, jolla tuota voi oikeasti käyttää.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)