torstai 18. syyskuuta 2014

EsineruututreeniOlemme viettäneet pienimuotoista treenitaukoa tällä viikolla, maanantain hakutreenien jälkeen. Tauko on tehnyt ainakin itselleni varsin hyvää, sillä välillä tuntuu, että helposti melkein koko illan vievät treenit syövät jonkun verran aikaa peruslenkkeilyltä. Parina viime päivänä olemmekin nautiskelleet pitkistä metsälenkeistä hyvässä syyssäässä. Tänään päätin sitten tehdä vähän esineruutua, jonka treenamista olen kyllä laiminlyönyt aika lailla! Ihan muutaman kerran olemme siis esineen etsimistä metsässä tehneet ja nekin aina jonkun kokeneemman valvovan silmän alla. Kotona olen nyt muutaman kerran tehnyt niin, että olen levitellyt esineitä olohuoneen lattialle ja Lennun on pitänyt tuoda ne minulle.

Metsässä tein niin, että laitoin Lennun puuhun kiinni ja lähdin itse viemään esinettä jonkun matkan päähän. Matka oli ehkä puolet siitä 50 metristä, mutta en halunnut haukata liian isoa palaa kerrallaan, koska olemme niin alussa tässä touhussa. Näytin Lennulle, että esine jäi metsään ja tulin samaa reittiä takaisin. Siitä lähetin sitten Lennun esineelle ja loput näettekin videosta. Mielestäni todella hyvin siihen nähden, että tosiaan treeniä ei ole alla oikeastaan lainkaan. Nyt vaan pitäisi tehotreenata tätä niin kauan kuin vielä voi ennen lumien tuloa.

2 kommenttia:

  1. Hieno Lennu, tosi vauhdikasta menoa! Pitäisiköhän minunkin hankkia tuollainen "pk-liivi" Rauhalle. Mistä sä hankit tuon? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, metsässä pomppiminen on Lennun lempipuuhaa! :D Suosittelen, ei ollut mitenkään kauhean paha investointi tuollainen. Ite tilasin suoraan palveluskoiraliitolta omani. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)