sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Seurakoiralassie


Tämän viikonlopun Lennu on saanutkin viettää seurakoiran roolissa! Eilen järjestettiin pk-piirimestaruuskisat, eikä tänä viikonloppuna hakutreenejä tästä syystä järjestetty. Meidän treenikaveri nappasi hopeaa EK:ssa, ihan huikeaa!

Eilen seurakoirasesseni pääsi jälleen jalkapallopeliä katsomaan ja ihmisten rapsuteltavaksi, totta kai. Eräs vierasjoukkueen pelaaja tuli varta vasten pelin jälkeen kysymään, saako Lennua silittää kun hänellä on kauhea koirakuume. Tänään taas oli vuorossa mummoni 90-vuotisjuhlat ja Lennu lähti tietenkin matkaan mukaan. Kahvittelujen ajan Lennu joutui tyytymään autossa odotteluun, mutta myöhemmin siirryimme ulos kauniista syyspäivästä nauttimaan ja Lennu sai kirmailla mummolan maita ja mantuja pitkin, sekä tietenkin moikata kaikki sukulaiset.

Eivät päivät ole sentään aivan pelkäksi höntsäilyksi menneet, toki ollaan pienen pieniä treenipätkiäkin tehty. Lähinnä olemme viime päivinä harjoitelleet torstaina agilityn teoriakerralta saamaamme kotiläksyä eli 2on2offia. Päätin, että lähden ihan naksuttelemaan Lennulle kyseistä asiaa ja tämä osoittautuikin haasteellisemmaksi kuin luulin. Ensimmäisellä kerralla aikaa vierähti varmaan puolisen tuntia, että saatiin edes yksi onnistunut toisto aikaiseksi. Lennu tarjosi tyynyn tuomista, tyynyllä istumista, etujalkojen laittamista tyynylle sekä sen ympäri pyörimistä, haukkumista, maahanmenoa ja mitähän vielä. Jossain vaiheessa se vain istui ja tuijottelimme toisiamme ehkä vartin verran. Nyt parin harjoituskerran jälkeen on homma lähtenyt vähän paremmin rullaamaan, vaikka se takapään (tai koko harjoituksen idean) hahmottaminen tuntuu olevan edelleen vaikeaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)