maanantai 1. syyskuuta 2014

Leonardo & BenjaminViikonloppu olikin meille vähän erilainen, meillä oli nimittäin hoidossa Lennun bff Benny. Benjamin Peikonpoika olikin aivan ihana vierailija, voisin adoptoida sen itselleni vaikka saman tien. Se on semmoinen aivan ihana halinalle! Järjen juoksukin on 1,5 vuoden kunnioittavassa iässä valovuosia Lennua edellä. Hirmuisen kivasti meillä menikin, sekä metsä- että hihnalenkeillä pojat käyttäytyivät todella hyvin. Tämä on pitkälti Bennyn ansiota, se kun ei esimerkiksi hihnassa lenkkeilessämme lähtenyt lainkaan mukaan Lennun leikkimisyrityksiin. Eilen kävimme oikein pitkällä metsäreissulla ja laavulla grillailun aikana koirat riehuivat oikein kunnolla keppiensä kanssa.

Vaan kyllä vahvistui tunne siitä, että haluan toisen koiran Lennun kaveriksi. Harmi vain, että sitä pitää hetki jos toinenkin vielä odottaa. Tuommoinen valmiiksi hirmuisen hyvin koulutettu ois kyllä aika jees! Onneksi Benny on kuulemma lainattavaksi vastaisuudessakin, joten päästään toivottavasti Lennun kanssa nauttimaan tällaisista päivistä myöhemminkin!
2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia siinäkin mielessä, että kokematonkin näkee että ei ne nahka ja pehko vaan oo toistensa kopioita eri tukilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)