maanantai 29. syyskuuta 2014

Viimeisiä arkihakutreenejä viedään

Kuva: Ilona K.

Arki-iltoina alkavat treenit venähtää niin paljon hämärän puolelle, että taitavat hakutreenit painottua tästä lähtien viikonlopuille. Tänään kuitenkin tehtiin oikein hyvät hakutreenit, siitäkin huolimatta, että koularikakkua syödessä ukkosti oikein mukavasti. Tässä viikon sisään ollaankin nähty lunta ja salamoita, mikäs tässä on syksyä vietellessä! Tämän illan treeneissä vahvistettiin edelleen suoraa, syvää pistoa Lennulle.

Etu-kulmien maalimiehet näytettiin Lennulle mielikuvina, eli Lennu sai nähdä maalimiesten lähtevän kulmia kohti ja sitten lähdimme kävelemään takaisin autoille päin. Lennu teki molemmille puolille oikein hienot, suorat pistot. Ensimmäinen maalimies oli Lennulle entuudestaan vieras, miespuolinen maalimies. Lennu ei vierastanut häntä lainkaan, vaan ilmaisi hyvin. Toinen maalimies oli avonaisen umpipiilon takana ja tässä aloitti haukun hyvin, mutta meinasi lopettaa vähän kesken kaiken.

Kolmas pisto tehtiin haamuttamalla, Lennu upposi hyvin, mutta kaartoi vähän (ilmeisesti kaatuneiden puunrunkojen takia) ennen kuin löysi ukon. Neljäs ja viides tehtiin ääniavuilla ja niillä saatiin aikaiseksi, vähän vahingossakin, laatikkotyöskentelyä eli ensin Lennu eteni hienosti suoraan ja sitten kääntyi etenemään keskilinjan myötäisesti. Viimeinen otettiin hippaleikkinä, eli maalimies oli noin 25 metrissä puun takana ja Lennun lähetettyäni lähti hipattelemaan sitä syvemmälle. Kaikilla lopuilla ilmaisu toimi kivasti. Nyt voisi pikkuhiljaa vaatia vähän pidempääkin haukkua ja talvella on aikaa rakentaa sitäkin varmemmaksi.

Lennu sai taas kovasti kehuja osakseen ja syystäkin, sillä riittää kyllä vauhtia ja intoa loppuun asti. Alkaa itseäkin vähän kutkuttamaan ajatus siitä, että kyllä mekin joskus vielä koularikakkuja tarjoillaan treenikavereille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)