tiistai 17. helmikuuta 2015

Aurinkolassiet treeneissä ja metsässäEilen lähdimme Sariannan kanssa heti aamusta treenaamaan tokoa hallille. Teimme Lennun kanssa kaukoja, ensimmäistä kertaa takapalkalla, hyppyä ja luoksetuloa. Treenit menivät oikein kivasti! Takapalkka toimi yllättävän hyvin kaukoissa, mitä nyt jossain vaiheessa maahanmenoon piti antaa tuplakäskyt. Hyppykin toimi vallan mainiosti, vähän meinaa koira tulla vinosti eteen, mutta tämän voi ottaa vaikka iltaruualle tehotreeniin tällä viikolla. Lisäksi piti vähän muistutella, että jos sanotaan "paikka", se tarkoittaa että koira pysyy paikallaan vaikka ohjaaja lähteekin liikkeelle... Luoksetulo oli nopea ja Lennu tuli paremmin eteen kuin hypyillä. Liikkeiden lisäksi harjoiteltiin, millä tavalla häkissä on soveliasta käyttäytyä treeneissä. Viime treeneissä huusimme Lennun kanssa kilpaa (minulla ei ollut autoa, joten Lennu oli yhdessä hallin häkeistä), mutta nyt herra lähtikin ensimmäisestä haukusta autoon miettimään tekosiaan. Sama taktiikka jatkukoon myös tulevissa treeneissä.

Lennu on vain niin erilainen koira tällaisissa treeneissä kuin porukalla treenatessa, mikä on varsin ymmärrettävää. Se keskittyy suorastaan loistavasti, leikkii aivan mahtavasti ja on muutenkin tosi kiva treenattava. Perjantaina meinasi epätoivo iskeä siitä, että tuo koira ei osaa enää tulla perusasentoon, mutta eilen se taito olikin maagisesti palannut lomaltaan. Sen lisäksi että perjantain treeneissä on aina tosi paljon häiriötä, mikä tietenkin vaikuttaa Lennun tekemiseen, olen minäkin varmaan todella paljon jännittyneempi. Ennen perjantaitreenejä pitäisi alkaa harjoittamaan meditiointia, niin ehkä sitten olisin hallilla oikeanlaisessa zen-tilassa!

Treenien jälkeen ajoimme naapurikunnan puolelle kunnon pitkälle metsälenkille. Sää oli aivan ihanan aurinkoinen ja kamera lauloi. Tällaisia lenkkejä pitäisi tehdä useamminkin, sillä noissa metsissä on todella koirille lääniä, jossa juosta. Lisäksi muita ulkoilijoita ei juuri tule vastaan eikä liikenteen ääniä kuulu. Täydellinen lenkkimaasto siis! Nyt pääsette kuitenkin nautiskelemaan kuvista!Komeat pojat 

2 kommenttia:

  1. Hoo, hyvät kuvat tuli! Mallitkin on toki mainioita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itekin aika tyytyväinen! :) Sitä bloopers-postausta odotellessa... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)