maanantai 23. helmikuuta 2015

Pulkan kyydissä!

Varsinaisen pulkkailun jälkeen oli pakko ottaa pieni video, vaikka koirat alkoivatkin jo väsyä ja valo vähetä.

Eilen pääsimme viimein kokeilemaan pulkkailua, kun suuntasimme Sariannan kanssa naapurikunnan puolelle rauhallisemman pulkkailumaaston toivossa. Sellainen löytyikin ja meillä oli aivan hurjan hauskaa! Saria vetivät hänen vanhemmat koiransa ja minä sain Lennun pariksi Bennyn, joka onkin melkoisen hurja vetolassie! Siellä sitä sitten viiletettiin metsätietä pitkin. Lennun ainoana ongelmana oli se, että melko vastikään juoksunsa lopettaneen Raisan ohittaminen osoittautui mahdottomaksi. Mutta ainakin se oli äärimmäisen hyvä kirittäjä. Tätä pitää päästä tekemään pian uudestaan!

2 kommenttia:

 1. voi jeesus.
  hankkikaa nyt ensin vetovaljaat (haskit tai aisat) koska noissa vetopiste pitäisi tulla ylhäältä, remmi saattaa valua kyljelle ja se kuormittaa, noilla nyt viimeistään vedetään edes.
  hankkikaa myös ihan juostoremmi.
  sekä miksi pitää vedättää ilman vetotreenejä AIKUISELLA ihmisellä pulkassa? ymmärrän jos se heitetään valjakkoon mutta tuo on ihan eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoisin (turhaan, tiedän), että ennen kuin aletaan jakelemaan syytöksiä, perehdyttäisiin kyseessäolevaan asiaan (tässä tapauksessa meidän vetohistoriaamme) ja/tai kyseltäisiin lisätietoja jos niitä ei ole blogissa aiemmin annettu. Kukaan blogin lukijoista ei saa täydellistä kuvaa siitä, mitä me arjessamme puuhailemme, sillä en koe tarpeelliseksi (tai myöskään mahdolliseksi) kirjoittaa kaikista tekemisistämme julkisesti internettiin. Mutta toki "jos sitä ei julkaista internetissä, sitä ei tapahtunut" on täysin validi argumentti...

   Siispä ensi kerralla voit jeesustelun ja syyttelyn sijaan ehkä tulla kysymään "onko koirilla vetovaljaita? jos ei, miksi?" (toisella videolla esiintyvistä koirista on, toiselle ne ovat hankinnassa (vaan erotatko videolta, kumpi on kumpi)), "oletteko tehneet aiemmin vetotreenejä?" (kyllä) ja mahdollisesti myös "ovatko koirat rakenteeltaan terveitä" tai "kuinka pitkiä matkoja vedätitte".

   Mutta toki rakentavan palautteen/kommentin odottaminen anonyymiltä on melko paljon kysytty.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)