maanantai 27. huhtikuuta 2015

Hakukauden avaus


Minulla ei ole koko talvena ollut ikävä hakumetsään. On oikeasti ollut tosi kiva pitää treenitaukoa ja keskittyä muihin juttuihin. Vaan oli kyllä oikeasti myös tosi mukava päästä takaisin haun kutkuttavaan maailmaan. Tänään oli siis hakuryhmämme ensimmäiset treenit tälle kaudelle ja neljä tuntiahan mie tuolla reissulla sainkin tehokkaasti kulutettua ihan tuosta noin vain.

Pohdin pitkään miten haluan ensimmäiset treenit Lennulle tehdä ja treenikaverien kanssa tuumimisen jälkeen päädyimme neljään pistoon, joista jokaisella Lennulle annettiin ääniapu. Viikonloppuna meidän treeniporukalla onkin edessä hakuleiri, jossa pureudutaan tähän apudilemmaan enemmän, nyt haluttiin vain tehdä suht helppo ja motivoiva treeni ennen rankkaa leiriä.

Ja Lennu oli kyllä aika lailla tulessa! Hyvä kun pissata malttoi ennen radalle lähtöä kun oli niin intopiukeena, ihana hölmö koira. Pistot oli hienot, maalimiehet löytyivät leikiten ja ilmaisukin sujui mitä mainioimmin. Hieman teinikoira otti häiriötä miun paikalle juoksemisesta, mutta vain haukun, parin verran ja sitten ilmaisu jatkui hyvin. Ei ollenkaan paha siis, treeniä treeniä vain.

2 kommenttia:

  1. Ookko jo suunnitellut BH koetta Lennulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eheeeen. Kaikki on niin vaiheessa vielä tottiksen suhteen, että turha haaveillakaan. Ensi vuonna voitaisiin ehkä mahdollisesti mennä aikaisintaan, mutta en tiedä ollaanko vielä sillonkaan semmosessa kuosissa. Luulen että aika paljon pitää Lennun vielä rauhoittua ja saada tekemiseen varmuutta ennen kuin voisi kuvitellakaan mitään BH-paikkista. Mutta eipä meillä onneksi ole kyllä kiire yhtään mihinkään, koira vaan paranee vähän vanhetessaan. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)