tiistai 21. tammikuuta 2014

Hankintoja!

Vastahakoinen malli, joka ei juuri välittänyt tästä paikallaanpysymisharjoituksesta!


Sorruin ostamaan Lennulle jo isomman pannan, kun tämänhetkinen on pikkuhiljaa jäämässä pieneksi. Vielä tuo on aavistuksen iso, mutta varmaan parin viikon päästä pääsee jo sitten käyttöönkin.Naksutin piti käydä ostamassa, kun minut siihen pakotettiin. :D No joo, olin sitä kyllä jo aikaisemmin miettinyt ja naksutinkoulutuksen periaatteita olen jonkun verran soveltanutkin Lennun kanssa, käyttäen tosin "jes"-sanaa merkkiäänenä. Nyt kuitenkin tuli tällainenkin hankittua ja olen tässä päivien mittaan Lennua ehdollistanut naksuttimen ääneen.
Viimeisenä sitten oikein heräteostoksien heräteostos! Minun ei ollut tarkoitus ostaa treeniliiviä vielä pitkiin aikoihin (jos koskaan!), ajattelin että jos jonkun tällaisen ostan niin sitten treenitaskun. Nyt kuitenkin osui silmään Helsitarin facebook-sivuilla "huutokauppa", jossa myynnissä oli mallikappaleita halpaan hintaan ja vieläpä nahkan kuvalla varustettu sopivan kokoinen treeniliivi. Eihän sitä voinut sinne jättää, kun alle kahdellakympillä sain. Voihan se olla, ettei tälle koskaan "todellista" tarvetta tule (tällä hetkellä tuntuu vähän siltä :P), mutta löytyypähän nyt kuitenkin. Ehkä me vielä täältä kuopasta johonkin suuntaan ponnistetaan!

Loppuun pitää vielä kehaista Lennun (miun mielestä) erinomaisia ohituksia. Nyt on yksi suhteellisen lähietäisyydellä tapahtunut koiraohituskin takana ja ei voi muuta todeta kuin, että nakin voimalla myö päästään vaikka kuuhun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)