maanantai 6. tammikuuta 2014

Kuvasatoa viime päiviltäLennu pääsi eilen riehumaan kuuden muun collien kanssa, ikähaitari oli vajaasta neljästä kuukaudesta veteraani-ikään. Tapaaminen sujui sopuisasti, mitä nyt pienet piraijat kävivät aina roikkumassa isompien karvoissa. On äärimmäisen kivaa, että lähialueelta löytyy näinkin paljon aktiivisia collieihmisiä, joille voi aina internetin kautta vinkata, että nyt tarvittaisiin riekkumisseuraa! Erityisesti samanikäinen, luonteeltaan ilmeisen samantyyppinen pentu on kyllä ollut Lennulle todella hyvää leikkiseuraa.


Tänään kävimme valloittamassa sumuisessa säässä Pärnävaaran kukkuloita. Pentu ei ollut moksiskaan paikoin jyrkistäkin ylämäistä, omistaja sai kyllä mukavasti treeniä! Mutta apua, miten tuo viikon päästä vasta nelikuinen rääpäleeni näyttääkin jo niin isolta tuossa ensimmäisessä kuvassa!

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että Lennulla on blogi. Ihan sattumalta tänne eksyin, ja heti piti lukijaksi liittyä! :) Ompa kiva, että teillä on siellä tasavertaisia leikkikavereita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tätä kauheasti markkinoinutkaan, kun en ole hirmuisen aktiivisesti vielä kirjoitellut. :P Miekään en ole teidän blogia nähnyt, mutta nyt pitää mennä lukaisemaan miten teillä on lähtenyt sujumaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)