lauantai 16. elokuuta 2014

Lölliksen ja Lolliksen aktiivilomaKylläpä tämän postauksen tekeminen kestikin! Eli pari viikkoa sitten saimme viikonlopuksi vieraaksi Sannin ja Lolan, tätä olikin odotettu jo pitkään! Meillä olikin aivan huippu viikonloppu, vaikkakin kaikki osapuolet taisivat olla sunnuntai-iltaan mennessä todella uupuneita kaikesta siitä aktiviteetista. Toivottavasti saamme heidät vieraaksi uudemmankin kerran, ehkä silloin voimme pitää vähän rauhallisempaa tahtia yllä!

Perjantaina lähdimme melkein suoraan rautatieasemalta uimaan. Lennun uiminen on nykyään varsin... ailahtelevaista. Välillä se ui todella mielellään ja paljon, välillä se taas on sitä mieltä, että ui sie yksinäsi vaan! Lola taas oli aivan huikea vesipeto!
Lauanataina lähdimme aamulla ajamaan kohti Kolia. Lämpötila oli niin helteinen, että pidempi patikointi täytyi jättää väliin, mutta kävimme katsomassa (kuvaamassa) parhaat maisemat ja ajoimme sitten rantatietä vähemmän ruuhkaiselle paikalle nuotiota sytyttämään. Kävimme myös uimassa ukkosmyrskyjen kylmentämässä Pielisessä. Loppujen lopuksi päätimme myös kävellä pienen lenkin tarhapurolle, joka oli keväällä sulamisvesien avustamana melko komea putous, mutta nyt helteillä efekti ei ollut aivan samanlainen. Kolin metsät ovat kuitenkin itsessään jo näkemisen arvoisia.

Kolilta ajoimme meille hakemaan treenitavarat ja lähdimme saman tien hakutreeneihin. Ne olivatkin melko erikoiset, sillä tavallisesta treeniporukastamme paikalla oli minun lisäkseni vain yksi, mutta tilalle olimme saaneet kaksi muuta vahvistusta sekä tietenkin Sannin ja Lolan. Treenit sujuivat mukavissa merkeissä, melko tavallinen treeni kuitenkin kaikin puolin. Illalla kotona oli hiukkasen väsynyttä porukkaa koko päivän kestäneen hulinan jälkeen.


Sunnuntaina nukuimme suht pitkään ja lähdimme sitten tokon piirimestaruuskisoja katsomaan. Siellä olikin paljon tuttuja ja EVL- sekä AVO-luokkien katsominen kului rattoisasti. Kisojen päätyttyä kävelimme läheiselle kentälle itsekin hieman tokoa treenaamaan. Lennu oli aivan kamala kun jätin sen Lolan treenatessa tolppaan kiinni, haukkui suoraa kurkkua koko treenin ajan. Lisäksi leikittäessäni sitä se karkasi Lolan luokse ja tästä onkin nyt kehkeytynyt suorastaan ongelma tämän jälkeen. Mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Itse treenit menivät aika lailla kivasti taas, mitä nyt mie sähläsin taas minkä kerkesin. Sen verran on kuitenkin kehaistava, että Lennun seuraamisesta on tullut tosi kivaa! En ole sitä nyt hetkeen enää imuttanut edes ja treenikavereiltakin on tullut kommenttia, että näyttää tosi hyvältä. Ehkä ollaan jopa jotain tehty oikein!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)