keskiviikko 6. elokuuta 2014

Raunioilla!


Aiheeseen liittyvien kuvien puutteessa turvaudun huumorikuviin

Muiden treenikaverien viettäessä lomaa, treenasimmekin tänään kahdestaan erään ryhmäläisemme kanssa raunioilla! Olen halunnut päästä testaamaan raunioratamme jo todella pitkään ja nyt viimein pääsin sen toteuttamaan! Aluksi kävelimme rataa läpi niin, että Lennu oli irti ja sai tutkiskella paikkoja itsenäisesti. Herra Hörö näytti lähinnä siltä, että olettepa tylsään paikkaan tuonut minut iltalenkille.

Treenikaveri meni piiloon kolmeen kertaan niin, että Lennu näki hänen lähtönsä joka kerta, mutta vein sen pois niin, ettei Lennu kuitenkaan nähnyt mihin piiloon maalimies meni. Ensimmäinen piilo oli kaapelikelan sisällä, niin että sinne johtava luukku oli auki. Lennu oli lähetyksessä aivan raivona (haukkui siis aivan mahdottomasti), sillä maalimies oli lähtiessään vähän hetsannut sitä. Kun se hetkeksi rauhoittui, lähetin sen matkaan. Ja koirahan ampaisi hirmuisella vauhdilla pitkälle piilosta ohi! Paljon se juoksi (luultavasti silmillään etsien) ja lopulta paljon teki hommia myös nenällä maalimiehen löytämiseksi, ja löysihän se!

Toinen piilo oli jonkin suuren, metallisen kaaren ja peltihässäkän muodostama melko vaikea piilo. Tällä kertaa maalimies ei hetsannut koiraa (totesi vain, että se ei paljon hetsausta tarvitse) ja Lennu oli ehkä aavistuksen rauhallisempi lähetyksessä. Itse asiassa juuri kun olin lähettämässä Lennua alkoi viereiseltä ampumaradalta kuulua hirmuinen tulitus ja Lennu vähän käänsi päätään siihen suuntaan. Kun lähetin sen, se ampaisi jälleen aivan täysiä suoraan pöpelikköön, välittämättä paukkeesta vähääkään! Tällä kertaa Lennu teki vielä pidemmän kiekan jossain puskissa maalimiestä etsimässä (ainakin se irtoaa!), huutelin sitä sitten kun tuntui, että eihän se ole enää lähimaillakaan, ja minun suuntaan tullessaan se sai hajun molarista ja löysi tämän kummallisesta piilostaan.

Kolmas piilo oli roskis, jonka kansi oli auki. Lennu oli suht rauhassa lähetyksessä (no, Lennuksi suht rauhassa) ja työskenteli vähemmän päättömästi tällä kertaa, ehkä ylimääräiset energiat olivat jääneet kahdelle ensimmäiselle pistolle. Selvästi se otti hajun jostain kyytiinsä ja kääntyi piiloa kohti, josta sitten maalimies jo näkyikin.

Oli kyllä aivan mahtava treeni! Pitää rueta käymään säännöllisesti raunioilla, kerran siihen on mahdollisuus, sillä Lennu todellakin tarvitsee treenejä, joissa se joutuu oikeasti käyttämään kunnolla nenäänsä. Itsekin pääsin maalimiehenä kipuamaan alas kaivoon, mikä oli varsin jännää! Sanon tämän jo ties kuinka monetta kertaa, mutta kyllä tää vaan on niin meijän laji!!

Niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)