lauantai 9. toukokuuta 2015

Ensimmäisessä virallisessa kokeessa!


Tänään korkkasimme Lennun kanssa viralliset kisat Joensuun Agilityurheilijoiden järjestämässä rally-tokokokeessa. Sanomattakin on selvää, että minua jännitti ennen koetta aivan mahdottoman paljon, vaikka kyseessä oli kavereiden mukaan "vain" rallytoko. No, jos minä saan mölliputkiralleistakin aikaiseksi jännityksen niin tietenkin sellainen on suotava myös virallisille kisoille, lajista riippumatta.

Olimme Lennun kanssa alokasluokan toisen ryhmän ensimmäisiä eli suoritusvuorossa heti rataantutustumisen jälkeen. Rata vaikutti melko helpolta ja tuomari todella mukavalta. Meidän rata sujui todella hyvin siihen nähden, että palkkaamattomuus on edelleen melkoinen kynnyskysymys eikä torstain kenraaliharjoitus mennyt aivan putkeen. Lennu kuitenkin teki hommia kivassa mielentilassa ja vire säilyi aika hyvänä loppuun saakka! Radalta tuli pieniä virheitä sinne tänne, ainoastaan neljännellä kyltillä tuli isompi aivopieru. Tuohon syynä oli (videolta päätellen) luultavasti se, että törmäsimme vähän Lennun kanssa yhteen kolmannelta kyltiltä lähtiessämme. Yhdeksännellä kyltilttä (maahanmeno) meinasin itse rueta sekoilemaan ja jalat tärisivät tässä kohtaa niin paljon, että meinasin itsekkin vajota maan tasolle. Kaikesta tästä huolimatta keräsimme kasaan 89 pistettä eli hyväksytyn tuloksen! Tuomarin kommenttina oli "hyvä suoritus" ja sitä se miunkin mielestä oli, pientä säätämistä lukuunottamatta!

Treenattavaa kuitenkin löytyy paljon (eteentulot suurimpana murheenkryyninä) ennen seuraavaa koettamme, sillä näillä näkymin suunnataan seuraavaksi collieiden rally-tokomestaruuksiin Jyväskylään kesällä!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvästä tuloksesta!

  VastaaPoista
 2. Lennulla oli ihanan iloinen ja huoleton meininki. Onnea tuloksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoleton se kyllä nimenomaan on, ei paljoa ota itseensä omistajan hermoiluista. :D Kiitoksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)