sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Leppoisa treeniviikko


Kuvan otti (vesileimasta huolimatta) Ari T. 

Maanantaina treenasimme rappukäytävässämme tottista. Otimme seuruun liikkeellelähtöjä, liikkeestä maahanmenoja sekä paikkamakuun. Lennu teki töitä kivalla asenteella ja varsinkin liikkeestä maahanmenot ovat menneet eteenpäin!

Tiistaina treenattiin taas kotona, tällä kertaa ihan omassa olohuoneessa. Treenivuorossa olivat seuruun käännökset, joita ei olla varmaan puoleen vuoteen tehtykään. Siltä ne myös näyttivät. Toiseen suuntaan kääntyessä Lennu yritti tarjota koko ajan saksalaista täyskäännöstä (kiitos rally-tokon) ja ei se toinenkaan suunta kovin hyvin sujunut. Kapulanpito sen sijaan sujui oikein mainiosti! Siinä on välillä ollut aivan ihmeellisiä ongelmia, mutta nyt niistä ei ollut tietoakaan. Loppuun teimme kolmen minuutin paikkamakuun ja hyvin pysyi! Melko lopussa Lennu nytkähti (noustakseen vai asentoa vaihtaakseen, en tiedä) ja minun ensireaktioni oli napakka äp, joka saikin Lennun asettumaan jälleen paikoilleen. Missään vaiheessa se ei kuitenkaan noussut lainkaan.

Perjantaina päästiin hakumetsään ja todettiin samat ongelmat kuin parissa edellisissäkin treeneissä. Epätoivo alkoi iskeä väsyneeseen omistajaan...

Lauantaina päästiin tekemään Sarin ja Bennyn kanssa ensimmäistä kertaa viestitreeniä ihan metsässä ja se meni oikein mainiosti! Mie siis keksin meille tällaisen pienimuotoisen mission nimeltä "Bennystä viestivalio" ja se on ottanut oikein hyvin tuulta alleen. Lisäksi pääsimme illalla oikein esineruutukoulutukseen, jossa Lennu ei aivan parasta osaamistaan näyttänyt. Toisella kierroksella työskentely alkoi jo näyttää onneksi omalta varmalta itseltään.

Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa treenaamaan myös agilitya ja tokoa collieporukassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)