torstai 24. heinäkuuta 2014

10 kuukautta!


Lennu ja sisarukset saavuttivat tänään 10 kuukauden iän! Ajatus siitä, että miulla on kahden kuukauden päästä jo vuoden ikäinen koira on erittäin kummallinen.

Lennun strategiset mitat ovat kymmenen kuukauden kypsässä iässä 20,5 kiloa ja 58 senttimetriä. Paino on laskenut kaksi kiloa kuukauden takaisesta, mikä näkyy tuossa yllä olevassa rakennekuvassa varsinkin tuossa liukumäki-takamuksessa. Eli Lennu on nyt lihotuskuurilla, mikä tuntuu varsin uskomattomalta, sillä onhan sen lempinimi kuitenkin Löllö.

4 kommenttia:

 1. Onnea Lennulle pyöreistä kuukuasista! :) Kuulostaa hurjalta, että 20 kiloinen uros joutuu laihdutuskuurille, kun minä taas yritän lihottaa Rauhaa. Rauha painaa 18 kiloa (on painanut koko kesän saman verran) ja korkeutta vaivaiset 52 cm. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja apua, siis siinä piti lukea lihotuskuuri! :DD Tää on ilmeisesti niiiin käsittämätön asia, että tahattomasti käänsin sen kirjoituksessani ihan nurin perin :D Pitäisi siis saada ne pari kiloa takaisin, emme kaipaa enää yhtään enempää luisevuutta!

   Poista
 2. Haha, mä ihmettelin aiemmin myös tuota Lennun "laihdutuskuuria". :DD

  On se vaan komia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihme aivopieru! :DD

   Kiitoksia, olen varsin samaa mieltä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)