perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tokokuulumisia (or should I say tottiskuulumisia)Tiistaina kävimme hakuryhmäläisten kanssa kuokkimassa Josepan vuorolla tokokentällä tekemässä vähän tottista. Kun on tottunut siihen, että treenaa koiransa kanssa tokoa, on hieman vaikea orientoitua siihen, että pitäisikin tehdä pk-tottista. No, onneksi ne eivät kovinkaan paljoa toisistaan (kai?) eroa. Treenattiin samoja juttuja kuin tokojatkossa, eli kapulan pitämiseen kestoa ja vähän seuraamista. Molemmat menivät varsin kivasti, kapulaan sain lisättyä vähän kestoa ja seuraamista otin vain kaksi pientä pätkää, jotka menivät kivasti tosin namit lentelivät minne sattuu.

Treenikaveri sitten kysyi, haluaisinko tehdä hänen kanssaan kontaktiharjoituksen ja toki siihen suostuin. Minulla oli Lennu perusasennossa ja palkkasin aina kontaktista, treenikaveri seuruutti omaa koiraansa meidän lähellä ja vieressä. Kuulemma Lennulla on parempi kontakti kuin hänen omalla koirallaan (mutta kyllä kai, kun namiautomaatti jakelee nameja hirmuisella vauhdilla). Tokoilut tehtiinkin nyt aikamoisessa superhäiriössä, sillä Lennu kuuli ensimmäistä kertaa laukauksia melko lähietäisyydeltä. Laukauksia kuului jo siinä vaiheessa, kun leikimme sen kanssa ennen varsinaista treeniä, eikä Lennu ollut äänistä moksiskaan. Ne eivät häirinneet sitä myöskään treenin aikana, huippua!

Keskiviikkona kävimme kiertämässä collielenkiltä tutuissa maisemissa ja lenkin lopuksi otimme lyhyen ilmaisutreenin. Taisin haukuttaa Lennua kahdella (vai kolmella, en muista) rasialla pariin otteeseen. Vaadin noin kuuden, seitsemän haukun sarjoja ja ne tulivatkin sieltä hyvin luontevasti.

Torstaina meidän oli tarkoitus treenata collieporukan kanssa, mutta hirmuinen sade ja ukkonen yllätti meidät ennen kuin olimme kunnolla aloittaneetkaan, ja emme ehtineet tehdä kuin nopean kontaktiharjoituksen. Korvasimme tämän treenin harjoittelemalla vähän perusasentoa ja eteentuloa porukoiden olohuoneessa. Perusasento on kiva, sillon kuin on. Muulloin sitä ei sitten ole ollenkaan. Ehkä se tästä, joskus. Eteentulo on ihan jees, vähän meinaa jäädä kauaksi silloin kun pyydän sitä tulemaan eteen vähän kauempaa.

Tänään meidän piti mennä hallille collieporukan tokovuorolle, mutta ilmeisesti Lennu on noukkinut jostain itselleen jonkin pöpön. Ruoka ei pysy sisällä, eikä näin ollen ole treeneihin mitään asiaa pariin päivään. Nyt herra on minimaalisella riisidieetillä, mutta ruuattomuus ei ole Lennun menoa erityisemmin hidastanut; en edes tiedä kuinka monta kertaa se on kantanut jonkun kengän eteisestä olohuoneeseen, näyttäen samalla varsin ylpeältä itsestään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)