keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Hakumetässä 24.6.


Eilen tosiaan kävimme taas maastotreeneissä collieporukalla ja väkeä olikin paikalla ennätysmäärä! Seitsemän ihmistä ja seitsemän koiraa, siinä olikin treenattavaa! Meillä oli mukana kaksi ensikertalaista ja yksi koirakko, joka oli mukana toista kertaa, joten olimme sellaisessa hassussa tilanteessa, että meidät luettiin kokeneempiin koirakoihin. Otimme Lennulle neljä pistoa ja toisella kierroksella ilmaisuja.

Kaksi ensimmäistä pistoa tehtiin ääniavuilla, maalimiehet eivät olleet kauhean syvällä. Kolmas pisto tehtiin haamuna ja neljäs oli puolipakeneva. Lennu eteni kaikille maalimiehille melko suoraan (niin suoraan kuin se yleensäkään etenee), hieman tosin taisi haju levitä, sillä reitti oli jokaiselle maalimiehelle hieman erikoinen. Treenikaveri kuitenkin totesi, että hienosti Lennu etsii nenällään, eikä katseellaan. Tätä olenkin joskus vähän miettinyt, että käyttääkö se oikeasti nenäänsä etsiessään.

Nyt täytyy rientää yhteislenkin kuvasatoa muokkaamaan ja huomenna miulla saattaa olla teille uutisia kerrottavana, katsotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)