torstai 12. kesäkuuta 2014

Hakutreenit 11.6.


Kävimme eilen jälleen maastossa hakua treenaamassa. Lennu oli jälleen kerran aivan täpinöissään päästessään omalla vuorollaan hommiin. Otimme Lennulle jälleen neljä pistoa, kaksi ensimmäistä haamuna ja kaksi viimeistä puolipakenevana. Haamuille tehtiin tosi syvät pistot, viime kerrasta viisastuneina! Tällä kertaa ei viime kerran haahuiluista ollut tietoakaan, vaan jokaisella pistolla Lennu eteni melkeinpä suoraan maalimiehelle, toisten piston pienimuotoista epävarmuutta lukuunottamatta.

Puolipakenevissa minun oli tarkoituksenani lähettää Lennu maalimiehelle juuri tämän mentyä piiloon, mutta ensimmäisessä puolipakenevassa Lennu kääntyi juuri katsomaan keskilinjalla sen vieressä ollutta treenikaveria, enkä kerennyt lähettää sitä saman tien. Hienosti Lennu kuitenkin meni suoraan maalimiehelle kun sen sitten sain vihdoin lähetettyä. Ei siis ongelmia näissä, huippua! Treenit olivat muutenkin kaikin puolin tosi kivat, sää oli aivan täydellinen, koirat olivat päteviä ja saimme treeniryhmäämme uuden jäsenen: 9-viikkoisen Halti-pehkon, jonka äiti onkin jo ennestään meidän ryhmässämme treenannut.

Treenien jälkeen menimme tsekkaamaan läheisen hakkuualueen, jossa koirat päättivät ottaa ilon irti mutaisista montuista!Äiti ja poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)